Syksyn alussa julkaisimme palveluumme ennakkomaksut ja nyt kerromme hieman, mikä niissä on mahtavaa.

Etupainotteinen kassavirta on parasta liiketoiminnallesi

Liiketoiminnan näkökulmasta on aina loistavaa kun rahat tulevat mahdollisimman etupainotteisesti. Palvelualalla tämä tarkoittaa, että saat rahat ennen kuin palvelua on tehty.

Meillä et joudu odottamaan rahojasi kuukausia tai viikkoja vaan voit itse päättää, millä syklillä tilitämme rahat sinulle: päivittäin, viikoittain ja kuukausittain. 

Edit: tarkennan vielä, että meillä rahat saat asiakkaan maksupäivän perusteella. Emme ole kiinnostuneita milloin varaus on oikeasti. Parhaimmillaan sinulla on siis rahat jo kuukausia ennen varausta.

Vapaaehtoinen, pakollinen vai pelkkä varausmaksu?

Ennakkomaksaminen ei suinkaan ole joko-tai päätös. Sinun ei tarvitse ottaa ennakkomaksua käyttöösi jokaiselle palvelulle vaan voit päättää itse mihin palveluihin sen otat käyttöön ja mihin et ota.

Voit myös päättää, että onko ennakkomaksu vapaaehtoinen vai pakollinen. Mikäli valitset ennakkomaksun vapaaehtoiseksi, niin asiakkaalla on mahdollisuus päättää maksaako hän paikan päällä vai jo varaustilanteen yhteydessä.

Varausmaksu tuo turvaa tulevaisuutta varten. Voit asettaa varaukselle myös prosentuaalisen varausmaksun, joka on aina pakollinen. Laittamalla 50%:n varausmaksun palveluillesi voit olla varma, että kallista aikaasi ei tuhlaudu no-showhun.

Asiakas tietää jo maksaessaan, voiko hintaan tulla lisää

Ennakkomaksut tukevat myös hintatarkennetta. Eli maksaessaan varausta, asiakas näkee onko kyseessä kiinteä hinta vai alkaen-hinta.

Näin asiakkaalle ei pitäisi olla epäselvää, että kyseessä oli alkaen-hinta kun veloitat mahdolliset lisäkulut palvelun jälkeen.

Raportit kirjanpitoon – sinun ja kirjanpitäjäsi paras kaveri

Jokaisesta maksusta tallentuu oma tosite palveluumme ja voit ladata ne näppärästi itsellesi. Lisäksi jokaisesta tilityksestä, mitä teemme sinulle, tallentuu tosite palveluumme.

Tilitystosite on usein se, mitä kirjanpitäjä kaipaa. Yhdellä tositteella näkyy monta maksua, missä on eriteltynä alv:t ja palvelumaksut.

Palvelumaksu ennakkomaksuissa on 4,85%. Se sisältää kaikki transaktioon liittyvät kulut (eli pankkisi veloittamat kulut ovat kuukausittain pienemmät kuin tähän asti). Ainoa kulu, mikä sinulle tulee on pankkisi veloittava saapuvan maksun kulu.

Palvelumaksumme sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet kirjanpitotositteita myöden. Myöskään kuukausimaksuun ei tule mitää lisäkuluja.

Ota ennakkomaksut käyttöön Asetuksista, kohdasta ”Laskutus ja maksut”. Sen jälkeen löydät jokaisen työn asetuksista mahdollisuuden laittaa ennakkomaksu päälle.