FerBuy Lasku/Osamaksu

FerBuy on yksinkertainen ja turvallinen maksutapa, joka toimii ”Osta nyt, maksa myöhemmin” -periaatteella. Valitessasi maksutavaksi FerBuyn, saat 14 päivää täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa, tai voit halutessasi maksaa laskusi kätevästi kuukausittaisissa erissä. Tällöin maksat 14 päivän kuluessa vain laskuun merkityn minimisumman. Vaihtoehtona on myös osamaksu joka käynnistyy automaattisesti mikäli laskun maksu venyy yli 14. vuorokauden.

  • 14 päivää täysin kulutonta maksuaikaa
  • Ei tarvetta luottokorttitietojen luovuttamiseen
  • Osamaksun maksettava minimisumma 20% avoinna olevasta velkasaldosta, kuitenkin vähintään 10€ tai enintään 250€.
  • Voit maksaa velkasaldosi kokonaisuudessaan pois milloin tahansa
  • Tilinhoitomaksu 3,50€/kk ja kuukausittainen korko 2,40%
  • Maksaessasi laskulla, lasku toimitetaan tilausvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen

FerBuyn tarjoaman osamaksun vuosikorko on 28,8%, ja todellinen vuosikorko 1000€ ostokselle 40,83%. Ostoksen luottohinta on 1198€ olettaen, että luottoaika on yksi vuosi, luoton korko (päiväkorko 0,0789%) sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan, ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa. FerBuylla maksaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja 18 vuoden ikää. Hakijan osoitteen tulee olla Suomen väestörekisterissä.
Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy (Y-tunnus 1950970-4). Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0800 166 408, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ferbuy.fi. Lisätietoja löydät osoitteesta www.ferbuy.fi.