Asiakkaiden saatavilla 24/7

Palveluidesi varaaminen ja ostaminen ei ole enää kiinni omista mahdollisuuksistasi tai ajastasi vastata puhelimeen.

1.

2.

3.

Ajan varaaminen verkkosivuiltasi on mahdollista aina kun verkkosivusi ovat toiminnassa. Saat myös erillisen linkin, joka ei ole riippuvainen verkkosivuistasi.

Varauksen tekeminen on halutessasi mahdollista myös Facebook-fanisivullasi. Tämä on nykypäivää, sanoisin.

Asiakkaasi voivat käyttää sähköistä ajanvarauspalveluasi kaikilla laitteilla. Asiakkaidesi teknologia ei siis estä heitä käyttämästä palveluasi.

Viiden tähden palvelu

Tee asiakaspalvelustasi entistä parempaa ajanvarauksemme avulla

1.

2.

3.

Voit kirjoittaa muistiinpanoja jokaisesta varauksesta, kuten esimerkiks tarkennuksia tehdystä työstä, keskusteluaiheista yms.

Asiakkaasi eivät joudu rekisteröitymään palveluun. Kuka haluaa jatkuvasti rekisteröityä? Aivan. Silti kaikki tiedot varauksesta tallentuvat kätevästi palveluun.

Asiakkaillasi on mahdollista antaa lisätietoja varausta tehdessään, jotta osaat valmistautua mahdollisiin poikkeustilanteisiin.

Automatisoi

Monet asiat pystyt tekemään automaattisiksi, jotta kaikkien arjesta tulee hieman helpompaa

1.

2.

3.

Suunnittele työajat ja päätä itse, milloin olet asiakkaidesi varattavissa sekä säädä kuinka lähelle nykyhetkeä ajan voi sähköisesti varata.

Kirjoita vahvistuviestiesi sisältö. Saat viesteistä juuri sellaiset kuin itse haluat. Vahvistuviestisi lähtevät asiakkaille automaattisesti.

Aseta eri töiden / aikojen varauspituudet riippumaan tekijästä. Voi olla, että toiset tekevät saman asian hieman nopeammin.

Tyylikäs ja käytettävä

Ilman suurennuslasia ja käyttöohjetta käytettävä palvelu.

1.

2.

3.

Ajanvaraus voi olla sinun kotisivuillasi ja/tai Facebook-fanisivuillasi. Asiakkaillesi näkyvä puoli on värimaailmaltaan räätälöitävissä juuri yrityksesi näköiseksi.

Asiakasnäkymä skaalautuu erittäin hyvin kaikille laitteille ja asiakkaasi voivat varata aikansa helposti millä laitteella tahansa. Hallintapuoli on täydellinen pöytäkoneella, mutta mobiili -ja tablet-ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti.

Pidämme huolen, ettet riko mitään lakeja varauskalenteria käyttämällä. Palvelumme sisältää käyttöehdot valmiiksi.

Älä maksa turhista

Hinnoittelumme on yksinkertainen.

1.

2.

3.

Kuukausimaksu on 10€ / käyttäjä tai resurssi. Jos sinulla on paljon työntekijöitä, niin tehdään järkevä hinnoittelu. Emme veloita myöskään asiakaspalvelusta normaalia puhelinmaksua enempää.

Räätälöimme värit puolestasi, jotta se sopii verkkosivuillesi. Voit toki itsekin muokata niitä jatkuvasti, jos niin haluat.

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja uudet ominaisuudet eivät tuo lisää hintaa. Kerro meille ideasi, niin tehdään palvelusta yhdessä parempi.

Säästä aikaasi

Oikeasti. Uskomme, että säästät aikaasi kymmeniä minuutteja päivässä

1.

2.

3.

Asiakkaillasi on halutessasi mahdollista peruuttaa aika sähköisesti, jolloin sinulla ei kulu turhaa aikaa siihen.

Voit muokata vakiasiakkaasi työnkestoa varauksen jälkeen, jos tiedät sen vievän eriajan kuin muilla. Näin kalenteriin ei jää tyhjiä rakoja.

Lopeta asiakaskortistojen kaiveleminen. Kirjoita asiakkaasi nimi ja näet kaikki hänen käyntinsä ja muistiinpanot nopeasti.

Tiukka valvonta

Valvontaa tapahtuu niin meidän kuin sinun puoleltasi

1.

2.

3.

Kaikki tietosi tallentuvat tietokantaamme ja pysyvät siellä hyvässä tallessa.

Voit antaa käyttäjille eri käyttöoikeuksia, jos et halua antaa kaikille oikeuksia tehdä mitä tahansa.

Varausten päällekkäisyyden tuplatarkistaminen. On hyvin hyvin harvinaista, että asiakkaasi voivat tehdä tuplavarauksia.