Mahdollisimman tiivis työpäivä on kaiken a ja o, jotta toiminnassa pysyy kannattavuus. Työpäivän pitämiseen tiiviinä on kaksi mahdollisuuta.

1. Aktivoi Aikamagneetti asetuksissa. Ottamalla aikamageetin käyttöön, asiakkaalle tarjotaan oletuksena vain niitä aikoja, jotka alkavat edellisen ajan perään tai loppuvat seuraavan alkuun. Mikäli päivässä ei ole vielä aikoja, niin tarjotaan aikoja, jotka alkavat heti kun työvuoro alkaa tai päättyvät kun työvuoro loppuu. Asiakkaille tarjotaan kuitenkin mahdollisuus nähdä kaikki mahdolliset vapaat ajat nappia painamalla, jotta varaus ei mene sivu suun, vaikka vapaita aikoja olisikin.

2. Jaottele päivää työvuoroilla. Tämä toimintatapa on hyödyllinen vain heille, kenellä ei ole suurta määrää eripituisia töitä. Jos aikamagneetti ei tuota toivottua tulosta ja olet äärimmäisen tarkka, että aikojen väliin ei saa tulle luppoaikaa, kannattaa alkaa jakamaan päivää useampaan työvuoroon. Voit esimerkiksi laittaa kahdeksan tunnin päivään kahdeksan kappaletta yhden tunnin mittaista työvuoroa, jolloin sinulle voidaan varata tunnin työ alkamaan jokaisen vuoron alkuun.