Nettiajanvaraus.fi ominaisuudet

Nettiajanvaraus.fi on ajanvarausjärjestelmä, joka palvelee sinua ja asiakkaitasi. Täytämme kalenterisi ilman tyhjiä välejä, nopeutamme varauksen tekemistä ja tarjoamme mahdollisuuden mitata mainontaa tarkasti.

Kokeile ilmaiseksi

Aikamagneetti – minimoi tyhjät välit kalenterissasi

Voit näyttää asiakkaillesi vain sellaisia aikoja, jotka alkavat tai päättyvät niin, ettei tyhjiä välejä pääse syntymään.

Automaattinen asiakastietojen täyttäminen säästää aikaa

Kun asiakkaasi soittaa, sinun ei tarvitse kuin aloittaa etunimen (tai jonkun muun asiakastiedon) kirjoittaminen ja ajanvaraus tarjoaa muut tiedot automaattisesti.

Asiakashistoria – työkalu täydelliseen asiakaspalveluun

Katso nopeasti koko asiakkaasi historia. Mitä muistiinpanoja olet tehnyt, onko asiakas perunut aikoja ja missä palveluissa hän on aiemmin käynyt.

Valmisteluaika mahdollistaa tauot

Tarvitsetko tietyn määrän aikaa palvelun jälkeen? Lisää työlle valmisteluaika, joka lisätään automaattisesti varatun ajan perään.

Pidä langat omissa käsissäsi

Päätä kuinka lähelle nykyhetkeä asiakas voi varata ajan ja annatko mahdollisuuden perua varauksen sähköisesti. Voit säätää peruutusmahdollisuuden voimassaoloa.

Myy lisäpalveluita ilman aikataulupaineita

Päätä mitä lisäpalveluita ajanvaraus tarjoaa asiakkaallesi varauksen yhteydessä. Valitse lisäpalveluille vaikutus varauksen kestoon ja välty turhalta kiireeltä.

Hallinnoi kalenterinäkymää

Valitse kenen kalentereita haluat tarkastella joko päivä- tai viikkonäkymässä. Piilota esimerkiksi sunnuntait, jos et halua nähdä niitä ollenkaan.

Pidä hallinnolliset työt erillään

Ajanvarauksestamme löydät vakiona esimerkiksi sairaslomat, koulutukset, lomapäivät, ruokatunnit, jotka eivät vahingossakaan näy asiakkaillesi.

Voit luottaa tietoturvaamme

Kaikki asiakastietosi pysyvät palvelussamme salattuina ja turvassa. Toimimme EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Nettiajanvaraus.fi hallintanäkymä

Asiakkaasi nauttivat varauksen tekemisestä sinun ehdoillasi

Tee varauskokemuksesta helppo

Asiakkaasi ei ole alasi ammattilainen. Nimeä palvelut ja kategoriat selkeästi, jotta asiakas löytää varmasti haluamansa eikä poistu kilpailijan sivuille.

Myy lisäpalveluita varauksen yhteydessä

Valitse lisäpalvelut ja päätä tuovatko ne lisää aikaa tai hintaa varaukseen. Näin saat asiakkaasi ostamaan kerralla hieman enemmän.

Aikamagneetti täyttää kalenterisi

Ota ominaisuus käyttöön ja kalenteri tarjoaa ensisijaisesti aikoja niin, että kalenterisi täyttyy tiiviisti ilman turhia välejä.

Valmisteluaika säästää kiireeltä

Jos tarvitset joidenkin töiden jälkeen valmisteluaikaa, niin kerro se kalenterille ja valmisteluaika huomioidaan varauksissa.

Viimein ajanvarausjärjestelmä, joka on myös tärkeä osa markkinointikoneistoasi

Ohi ovat ne ajat kun ajanvarausjärjestelmä oli markkinoijien painajainen. Lopeta rahojesi tuhlaaminen ja selvitä mitkä mainokset tuovat varauksia. Nettiajanvaraus.fi tarjoaa huippuluokan analytiikan markkinointisi tueksi. Näet mitkä mainokset tuottavat oikeita varauksia ja mitkä ainoastaan “renkaanpotkijoita”.

Mittaa Facebook ja Google Ads -mainosten tuottoa
Liitä Facebook ja Google Ads ajanvaraukseen ja näet mitkä mainoksistasi tuovat varauksia ja mitkä mainokset johtavat vain kalenterin katselemiseen. Saat lisäksi tiedot varausten arvosta ja voit laskea mainontasi tarkan tuoton.

Kohdenna tarkasti Facebookissa ja Google Adseissa
Oletko kuullut uudelleenmarkkinoinnista? Kohdenna mainoksia niille ihmisille, jotka ovat käyneet kalenterissasi, mutta eivät ole tehneet varausta. Tai luo varanneista asiakkaistasi look-a-like yleisö ja hanki uusia asiakkaita tehokkaasti.

Yhdistä Google Analytics ajanvaraukseen
Saat tarkkaa analytiikkaa ajanvarauksesi kävijöistä. Näet kuinka moni kalenterissa käy, miten kalenteria käytetään ja mitä palveluita varataan eniten. Tarjoamme Analyticsin käyttöön ja datan ymmärtämiseen ohjeita veloituksetta.

Hyödynnä sähköpostimarkkinointia
Vältä joutumista roskapostilistalle ja käytä laadukkaita ohjelmistoja, kuten MailChimp tai ActiveCampaign. Ajanvarauksesta voit siirtää asiakkaitasi älykkäästi sähköpostimarkkinointiohjelmiin ja lähettää viestejä vaikka vain viime kuussa käyneille asiakkaille.

Ohjaa suoraan valittuihin töihin
Säästä asiakkaitasi klikkauksilta ja ohjaa mainokset suoraan suoraan tietyn tekijän tai työn kalenteriin. Tämä onnistu URL-Builderimme avulla.

Aloita veloitukseton kokeilu

Tee kalenteristasi yrityksesi näköinen – nopeasti ja helposti

Moni ajanvarauskalenteri suorastaan pilaa tyylikkäät verkkosivusi. Me olemme panostaneet siihen, että voit muokata koko asiakkaan näkemästä varauskalenterista sinun näköisesi.

  Tämä kaikki on mahdollista

  • Voit muokata kalenterinäkymän värejä
  • Voit muokata varauslomakkeen värejä
  • Voit muokata kalenterissa näkyviä valitsimien tekstejä
  • Voit nimetä työt ja kategoriat itse
  • Voit liittää työn useaan eri kategoriaan

  Lue lisää kalenterin personoinnista

  Jätä tietoturva meidän huoleksemme

  Huomioimme uuden tietosuoja-asetuksen

  EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) on huomioitu palvelussamme. Jos asiakkaasi pyytävät sen mukaisia toimenpiteitä, niin pystyt palvelemaan heitä.

  Sertifioitua tietoturvaa

  Käytämme luotettavia tahoja asiakastietojen säilömisessä. Kaikki tiedot säilötään EU:n asetusten mukaisesti.

  Nettiajanvaraus.fi mobiilinäkymä

  Hallinnoi työntekijöitäsi ja johda liiketoimintaa

  Tarkastele dataa varauksista

  Näet varauksesta milloin se on tehty ja onko varaus asiakkaan vai henkilökuntasi tekemä. Perutuista varauksista näet, onko varaus asiakkaan vai henkilökunnan peruma.

  Hallitse henkilöitä, kategorioita ja töitä

  Voit lisätä käyttäjiä, kategorioita ja töitä rajoittamattoman määrän. Näet nopeasti mitä töitä keneltäkin voi valita, ja mihin kategoriaan työt kuuluvat.

  Huomioi työntekijöiden osaamistaso

  Voit säätää jokaiseen työhön käyttäjäkohtaisia kestoja. Jos sinulla on nopeita tekijöitä tai hitaampia harjoittelijoita, ajanvaraus osaa huomioida ne.

  Rajoita käyttöoikeuksia

  Anna työntekijöiden hallita vain omia työaikojaan tai anna oikeudet kaikkien kalentereiden hallintaan.

  Aloita veloitukseton kokeilu