Arvoisa asiakas

Hartain mielin olemme tehneet päätöksen Nettiajanvaraus.fi palvelun sulkemisesta.

Sulkeminen tulee tapahtumaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe kestää 31.10 loppuun asti ja tähän pisteeseen asti palvelun sisältö pysyy sellaisena kuin se on tähänkin asti ollut.

1.11 alkaen emme tarjoa enää tukea palvelun käyttöön liittyvissä asioissa tai korjaa ohjelmistossa mahdollisesti ilmeneviä vikoja.

Valot sammutamme 31.12.2021, jonka jälkeen palvelua ei voi enää käyttää.

Miten minun tulee toimia?

Kaikki alkaa uuden kumppanin valinnasta. Vahvoja toimijoita markkinassa ovat esimerkiksi timma.fi, digitalbooker.com tai tehden.com. Uudelta kumppanilta saat todennäköisesti apua myös varausdatan viemiseksi uuteen järjestelmään.

Nettiajanvaraus.fi järjestelmästä varausdatan saat ulos siten, että siirryt ohjelman hallinnassa sivulle ”Listaa varaukset”. Tämän jälkeen teet varaustilanteesta haluamasi suodatuksen ja painamalla nappia ”Lataa varaukset (.csv)” saat datan ulos järjestelmästä. Nämä tiedot voit sitten luovuttaa uudelle kumppanillesi.

Kun olet siirtynyt uuden kumppanisi järjestelmään voit irtisanoa tilauksesi meidän kanssa valitsemalla ohjelman hallinnan oikeasta yläkulmasta ”Laskutus ja maksut”. Aukeavalta sivulta löydät laskutushistorian jälkeen napin ”Peruuta tilaus”. Kaikki tilaukset perumme kuitenkin viimeistään 31.12.2021, jolloin palvelu kokonaisuudessaan loppuu.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta jani@nettiajanvaraus.fi
Huomioithan, että päätöksemme saattaa ruuhkauttaa sähköpostiliikenteen, joten vastauksen saamisessa saattaa kestää. Pyrimme kuitenkin vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin kolmen arkipäivän sisällä.

Kuluneesta ajasta ja yhteistyöstä kiittäen,
Nettiajanvaraus.fi