Varsinkin monista yrittäjistä on tullut niin kutsuttuja tehokkuusoptimoijia eli superoptimoijia. Tällä tarkoitan ihmisiä, jotka työelämässään haluavat käyttää mahdollisimman tehokkaasti kaiken aikansa.

Kerron tässä esimerkkitoimenpiteitä asioista, joita superoptimoija tekee palvelumme avulla.

1. Aluksi hän kirjoittaa vahvistuviestin todella tarkasti. Hän kertoo sijainnit, parkkipaikat, mahdolliset valmistautumiset ja ohjeistaa peruutuuksiin / siirtoihin liittyen.

2. Hän kirjoittaa töidensä nimet ja kuvaukset tarkasti, jotta ne ovat kaikille hyvin selkeitä.

3. Hän varmistaa kaikkien kirjoittamiensa tekstien ymmärrettävyyden asiakkaillaan / tutuilla, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä. Ihmisillä on taipumus oikoa asioissa, jotka ovat itselleen hyvin selkeitä ja sen vuoksi ohjeista saattaa tulla helposti liiaan vaikeat tai ammattikielellä tehdyt.

4. Hän ottaa ennalta sovitut menonsa huomioon ja sulkee kalenterinsa niiltä osin.

5. Hän tarkastaa varaustilanteen säännöllisesti ja mikäli hän huomaa asiakkaita, joiden toimenpiteisiin menee enemmän/vähemmän aikaa kuin toimenpiteen vakiokesto, hän muokkaa manuaalisesti kyseisen varauksen kestoa.

6. Hän katsoo tarkasti mihin puhelimitse tulevat varaukset mahtuvat. Hallintapuolelta on mahdollisuus tehdä varauksia toisten päälle ja työaikojen ulkopuolelle. Parturi-Kampaamossa esimerkiksi värjäysten vaikutusaika on sellainen, jonka aikana tekijä pystyy tekemään jonkun lyhyen työn.

7. Hän kirjoittaa muistiinpanot aina kaikesta tekemästään työstä vähintään päivän lopuksi. Näin hän pystyy valmistautumaan paremmin palvelutilanteeseen kun muistaa mitä edellisellä kerralla on tehty.

8. Hän laittaa vahvistuviestiin mahdollisuuden perua aika sähköisesti, jotta asiakas tekee itse omatoimisesti siirtonsa eikä tekijän aika kulu siirtojen tekemiseen.

Aloita kokeilu jo nyt!

alk 10 € / kk

Tilaa tunnukset