Tällä porukalla palvelemme satoja asiakkaita ja viemme tuotetta eteenpäin.

Muuta sana Nettiajanvaraus.fi tuotteesta.
Palvelu on perustettu vuonna 2011 kahden eri yrityksen yhteistyöllä. Ajatus lähti asiakkailtamme, sillä heidän mielestään markkinoilta uupui käyttäjäystävällinen palvelu. Totesimme itse pienen tutkimisen jälkeen, että asiakkaamme ovat oikeassa ja haluamme itse asiassa myös henkilökohtaisesti varata aikoja simppelisti eri palveluihin.

Palvelua kehitettin niin kutsutusti oman työn ohella ilman rahoitusta ja pitkät päivät saivat terminä aivan uuden merkityksen. Lopulta vuoden 2012 loppupuolella toimintaan saatiin uutta potkua ja tuotteen ympärille perustettiin yritys nimeltä Timer Group Oy. Viiden osakkaan ja muutamien työntekijöiden voimin palvelua viedään tällä hetkellä kovaa vauhtia eteenpäin ja uskomme, että pystymme viemään ajanvarauskokemuksen aivan uudelle tasolle.

Nettiajanvaraus.fi_logo_ikoni
442

Jani Taiminen

Myynti

Jani on mies, joka ei pysy paikallaan, eikä se johdu 198cm varren tasapaino-ongelmista. Töissä, salilla tai ulkona kavereiden kanssa. Kotona on hyvä nukkua.

443

Pekka Jääskeläinen

Käyttöliittymäsuunnittelija

Pekka on kovan luokan musiikkimiehiä vapaa-ajalla. Hänen kanssaan on vaikea vaihtaa nopeasti kuulumisia, sillä keskustelut syventyvät nopeasti.

445

Petteri Sillanpää

Ohjelmistoarkkitehti

Petteri viettää paljon aikaa erilaisten tapahtumien parissa ja reissatessa. Tapahtumissa niin vieraana kuin järjestäjänä. Toimistolla kahvi juodaan tuopista.

446

Lauri Hyvärinen

Järjestelmävalvoja

Vapaa-ajalla Laurin näkee enimmäkseen skeittilaudan päällä. Jos ei näy, niin mies on linnoittaunut keittiöönsä toisen intohimonsa pariin.

441

Sami Lehmus

Markkinointi

Jooga, dokumentit ja hifistely tasoinen kulinarismi kiinnostavat sopivissa määrin. Vierailu eri maiden keittiöiden alkulähteillä on Samin sijoitusvinkki.

451

Petri Huovinen

Ohjelmistokehittäjä

Petri kertoo tekevänsä kaikkea koodaamiseen liittyvää työkseen ja harrastuksekseen. Kesäisin koko talven tuunattu fillari joutuu myös jatkuvaan koeajoon.

Antti Härkönen

Myynti

Antti on Härkönen.

448

Teemu Nuutinen

Hallituksen pj

Teemu on monessa mukana. Lentolippuja saattaa löytyä välillä yllättävistäkin paikoista.

Hannu Vuolasaho

Sekatyömies

Mies, jolla on varteenotettava mielipide kaikkeen. Poliittinen hämmentäminen voidaan lukea harrastukseksi.

Haluatko olla osa tiimiämme? Katso avoimet työpaikat täältä.