Nettiajanvaraus.fi on kasvava palvelu ja etsimme intohimoisia osaajia joukkoomme, jotka haluavat olla mukana luomassa tuhansille ihmislle parempia kokemuksia

Inbound-marketer

Termi on englanniksi, koska ”markkinoija” on typerä sana. Etsimme ihmistä, jolla on ymmärrys digitaalisista kanavista niin kutsutulla hands on -tasolla. Emme siis etsi käsiä heiluttelevaa suurta markkinointijohtajaa.

Mikäli Googlen, Facebookin ja eri verkkomedioiden markkinointitavat ovat sinulle tuttuja ja haluat kehittyä, niin tervetuloa mukaan joukkoomme. Vaatimuksena on osata tuottaa sisältöä eri kanaviin ja kyky oppia nopeasti uusia kanavia.

Lähetä hakemus täältä.

Asiakaspäällikkö

Tämä taitaa olla se nykypäivän termi tehtävälle, jossa työnkuvaan kuuluu tietyistä asiakkuuksiat vastaaminen, niiden kehittäminen sekä tietysti myyntityö. Tehtävässä myyntityö on n 50% työajasta. Emme kaipaa saippuakauppiaita, jotka myyvät mitä tahansa vaan kaverin, joka haluaa tehdä asiakkaille hyviä palveluksia ja morjestaa heille hymyille koko loppuelämänsä.

Jonkilainen käsitys on tietysti oltava asiakkuuksista kokonaisuuksina sekä kyky käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä.

Lähetä hakemus täältä

Graafinen suunnittelija

Kaipaamme joukkoomme ihmistä, joka ymmärtää webdesignista riittävästi, mutta pääosaaminen on tuottaa Illustration -tyyppistä grafiikkaa markkinointimateriaaleihin ja videoihin. Videoiden editoiminen ja printtimateriaalien tekeminen katsotaan eduksi, mutta eivät millään tavalla kriittisiä. Työ on osa-aikainen.

Lähetä hakemus täältä